5 weken react native

Deze website is gemaakt voor het bij houden van de informatie voor mijn passion project van het 3de jaar Devine. Deze zal dagelijks bijgewerkt worden met nieuwe blog berichten over de vooruit gang die ik boek in mijn project.

Core Project Statement:

Is het voordeliger om met React Native, native modules te implementeren vanuit de main thread? Of is het beter om een native app te maken?

Dit wordt ge test door middel van een machine learning app te maken. In zowel react native met een connectie naar iOS voor core ML als een swift app (native app). Hier na zal er een deel testen worden gedaan om te zien welke beter is of dat het redelijk gelijk loopt.

Bij vraag:
Kan je dezelfde performers halen met tensorflow in een app als op het web?

dit jaar in februari is het mogelijk om tensorflow te gebruiken in react native en de mogelijk hedden zijn groot. Maar is het wel goed in preformens op dit moment en kan het al deftig functioneren zoals op eht web.

Mijn demo voorstellen

Zaklamp / Reken app

De eerste reeks demo's zijn beginner demo's die ik maakte om Objective-C te snappen en te zien hoe de connectie tussen React Native en iOS verloopt

CoreML / CoreML RN

De 2de reeks van demo's zijn apps rond coreML gebaseerd. Deze geven weer of het handig is om native modules te gebruiken in React Native.

TF web / TF app

De laatste demo's gaan rond het gebruik van app VS web machine learning. En zien hoe groot de brug is tussen de twee.

frameworks/libraries waar ik me in wil verdiepen

passion project github link