SafeFam Fixer

Veiligheids fixer voor het moderne gezin

Vandaag de dag komen kinderen op de vreemdste plaatsen en doen de zotste dingen vaak zonder nadenken en dat terwijl het gevaar vaak in een klein hoekje schuilt. Geen paniek! Geen gevaar is te groot voor onze fixer en zijn aanbod van verschillende veiligheids services.

Contact →
header illustratie
schildje

Veiligheid

Bij deze willen we even meedelen dat al onze services gericht zijn op veiligheid. En spesifiek de veiligheid naar kinderen toe.

familie

familie

De doelgroep van SafeFam is kinderen. Er is in onze wereld niets belangrijker dan kinderen. Ze zijn onze toekomst dus vandaar dat kinderen ons hoofddoel is zodat we de toekomst veilig kunnen stellen.

specialiteit illustratie

De nr 1: Anti perv-service

A sweet a day
keeps the perv away

Elke dag worden er honderen kinderen op straat gekidnapped door kwaadaardige types. Onze fixer heeft hier iets revolutionairs op gevonden. Hij heeft speciale aardbeisnoepjes ontwikkeld met een ingeplante micro tracking device zodat uw kind niet in de verleiding kan komen om snoep van vreemde personen aan te nemen. Moest dit wel het geval zijn dan kan hij uw kind altijd terugvinden door te kijken naar de real time gps data van de tracking device dat in het snoep zit dat uw kind op zak heeft. Voor meer services klik op de knop.

Services →